Tfn. 676 640 478 · esburotell@esburotell.com

IMPORTANT
per reserves a partir del 24 de juny contactar al 602 440 440 o info@esburotell.com
IMPORTANT
per reserves a partir del 24 de juny contactar al 602 440 440 o info@esburotell.com

Avís legal

www.esburotell.com

OBJECTE

Aquest avís legal regula l’ús i la utilització del lloc web www.esburotell.com , del qual és titular
ÉS BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL (d’ara endavant, El Propietari de la Web).

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DE LA WEB, li atribueix la condició d’USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part del PROPIETARI DE LA WEB, cas en què es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir-ne atentament el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web.

L’usuari a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest Avís Legal, i respondrà davant del PROPIETARI DEL WEB o davant de tercers , de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment de la dita obligació.

Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i EL PROPIETARI DEL WEB pot denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ

EL PROPIETARI DEL WEB., en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informa que:

Titular és: ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL

Denominació comercial és: ES BUROTELL

NIF és: B16573842

Telèfon: 971496151

Adreça: Crta. Calvià – Puigpunyent, km 5,8. Calvià, 07184, Illes balears, ESPANYA.

Dades registrals de l’empresa:

 1. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la vostra disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Tel.: 971496151

Email : esburotell@esburotell.com

Adreça postal: Crta. Calvià – Puigpunyent, km 5,8. Calvià, 07184, Illes balears, ESPANYA.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DE LA WEB es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment excepte el telèfon.

 • CONTINGUT

Al PROPIETARI DE LA WEB, a través d’aquest Lloc Web ( www.esburotell.com ) facilita dades d’interès sobre l’Empresa, així com informació, notícies o serveis web relacionats amb l’activitat. Aquesta informació és la vigent en el moment de la publicació 18 octubre 2022

EL PROPIETARI DE LA WEB presta especial atenció al fet que la informació del lloc web sigui exacta i precisa, procedint a la seva actualització de forma periòdica i corregint els errors tan aviat com aquests hagin estat detectats. Amb tot, EL PROPIETARI DE LA WEB no pot garantir que la informació estigui actualitzada i la inexistència derrors en tot moment.

La informació publicada en aquest lloc web només té caràcter informatiu.

 • CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són lliures i gratuïts. No obstant això, EL PROPIETARI DEL WEB pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web a l’emplenament previ del corresponent formulari.

L’usuari garanteix l’autenticitat i l’actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al PROPIETARI DEL WEB i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del PROPIETARI DEL WEB ia no emprar-los per, entre d’altres:

 • Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o ordre públic.
 • Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, fer malbé, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics del PROPIETARI DEL WEB o de terceres persones; així com obstaculitzar laccés daltres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EL PROPIETARI DE LA WEB presta els seus serveis.
 • Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics del PROPIETARI DEL WEB o de tercers i, si escau, extreure’n informació.
 • Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació del PROPIETARI DE LA WEB o de tercers.
 • Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
 • Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb lautorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 • Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

EL PROPIETARI DE LA WEB és titular, i té la llicència corresponent, sobre els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial de la WEB. Tots els continguts de la Web, incloent el disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, i altres elements que apareixen al Web, llevat que s’indiqui el contrari, són titularitat exclusiva del PROPIETARI DEL WEB A cap cas s’entendrà que l’accés i la navegació de l’Usuari implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial dels drets esmentats per part del PROPIETARI DE LA WEB sobre qualsevol altre dret relacionat amb el web i els serveis que s’hi oferten. En conseqüència, no està permès suprimir, eludir o manipular l’avís de drets d’autor (“copyright”) i altres dades d’identificació dels drets del PROPIETARI DE LA WEB o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualsevol mecanisme d’informació i/o d’identificació que poguessin incloure’s en els continguts. Així mateix, està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, utilitzar, tractar o distribuir de qualsevol manera la totalitat o part dels continguts inclosos a la pàgina www.esburotell.com per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb lautorització expressa i per escrit del PROPIETARI DEL WEB.

L’Usuari reconeix, en conseqüència, que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest Web, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial del titular del Web o del titular dels mateixos.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany al PROPIETARI DE LA WEB, sense que es puguin entendre cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre aquests més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat del PROPIETARI DEL WEB, sense que es pugui entendre que l’ús o accés a aquest atribueixi a l’usuari cap dret sobre aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets dexplotació queden prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el PROPIETARI DEL WEB i el propietari del lloc web on s’estableixi, ni l’acceptació i l’aprovació per part del PROPIETARI DEL WEB dels seus continguts o serveis.

EL PROPIETARI DE LA WEB no es responsabilitza de l’ús que cada usuari doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests.

RECOLLIDA DE DADES DE MENORS

El PROPIETARI DE LA WEB no autoritza els menors de 14 anys a facilitar les vostres dades personals, ja sigui mitjançant l’emplenament dels formularis web habilitats per a la sol·licitud de serveis, els formularis de contacte, o mitjançant l’enviament de correus electrònics.

PLUGINS O COMPLEMENTS DE XARXES SOCIALS (si és el cas)

Aquest Lloc Web integra plugins o complements de xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram i You Tube, respecte a aquests plugins, l’usuari del lloc web haurà de tenir en compte el següent:

Si està registrat com a usuari a la xarxa social i en visitar el Lloc Web té la sessió oberta a qualsevol d’aquestes xarxes socials, en fer “clic” als seus plugins, la xarxa social rebrà la informació que li indica que ha visitat el Lloc. A més, proporcionarà informació sobre el seu perfil d’usuari en aquesta xarxa social (nom, email, foto, etc.).

Si no està registrat a la xarxa social, o no té la sessió oberta mentre visita el Lloc Web pot ser que la xarxa social rebi i emmagatzemi almenys la seva adreça IP

Si no voleu que una xarxa social recopili les dades personals aquí detallades, ni que les comparteixi amb nosaltres ni amb tercers, consulteu la política de privadesa de la xarxa social corresponent i tanqueu-hi sessió abans de visitar el Lloc Web. També podreu eliminar les cookies existents que hagi instal·lat la xarxa social al vostre ordinador usant les funcions del vostre navegador.

 • EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que se’n garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

EL PROPIETARI DEL WEB exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 • La impossibilitat d’accés al lloc web o la manca de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota mena dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als que s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’hi ofereixen.
 • La presència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 • L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web.

En particular, ia manera exemplificativa, EL PROPIETARI DEL WEB no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, EL PROPIETARI DE LA WEB declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que estigui fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. EL PROPIETARI DE LA WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. EL PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

 • PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que hi ha fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de enviar una notificació al PROPIETARI DE LA WEB. Identificar-se degudament i especificar les suposades infraccions.

 • PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen lúnic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d’entendre’s com una guia sense propòsit de validesa legal.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Quan necessitem obtenir informació per part seva, sempre us demanarem que ens la proporcioni voluntàriament de forma expressa. Les dades demanades a través dels formularis de recollida de dades del lloc web o altres vies, seran incorporades a un tractament de dades de caràcter personal del qual és responsable ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL (d’ara endavant: EL PROPIETARI DE LA WEB).

Aquesta entitat tractarà les dades de forma confidencial i exclusivament amb la finalitat d’oferir els serveis sol·licitats, amb totes les garanties legals i de seguretat que imposa el RGPD UE 2016/679, la Legislació Espanyola d’Aplicació LOPD 3/2018 de 5 de desembre i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

EL PROPIETARI DE LA WEB no cedirà ni compartirà les dades amb tercers sense el vostre consentiment exprés.

Així mateix, EL PROPIETARI DE LA WEB, suprimirà o rectificarà les dades quan resultin inexactes, incomplets o hagin deixat de ser necessaris o pertinents per a la seva finalitat, de conformitat amb allò previst al RGPD UE 2016/679, de Protecció de Dades de Caràcter Personal .

L’usuari podrà revocar el consentiment prestat i exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, revocació, oposició i portabilitat de les seves dades dirigint-se a aquest efecte al domicili següent: EL PROPIETARI DEL WEB (a l’att. dades o persona de contacte), adreça: Crta. Calvià – Puigpunyent, km 5,8. Calvià, 07184, Illes balears, ESPANYA. o al correu electrònic esburotell@esburotell.com oa l’atenció del Delegat de Protecció de dades a l’email dpo@gfmservicios.com , identificant-se degudament i indicant de forma expressa concret dret que es vol exercir.

MESURES DE SEGURETAT

Les mesures de seguretat adoptades per ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL són aquelles requerides, de conformitat amb el que estableix l’article 32 del RGPD. En aquest sentit, ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL, tenint en compte l’estat de la tècnica, els costos d’aplicació i la naturalesa, l’abast, el context i les finalitats del tractament, així com els riscos de probabilitat i gravetat variables per a els drets i les llibertats de les persones físiques, té establertes les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir el nivell de seguretat adequat al risc existent

En tot cas, ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL : té implementats els mecanismes suficients per a:

 • Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.
 • Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de manera ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.
 • Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implantades per garantir la seguretat del tractament.
 • Seudonimitzar i xifrar les dades personals, si escau.

ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL, adopta els nivells de seguretat corresponents requerits al RGPD UE 2016/679 i LOPD GDD 3/2018 i la resta de normativa aplicable. Això no obstant, no pot garantir l’absoluta invulnerabilitat dels sistemes, per tant, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d’alteracions que tercers puguin causar als sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l’usuari.

Si opta per abandonar el nostre lloc web a través d’enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra entitat, ES BUROTELL MEDI AMBIENT I CULTURA SL, no es farà responsable de les polítiques de privadesa d’aquests llocs web ni de les cookies que aquests puguin emmagatzemar a lordinador de lusuari.

La nostra política pel que fa al correu electrònic se centra a remetre únicament comunicacions que vostè hagi sol·licitat rebre.

Si preferiu no rebre aquests missatges per correu electrònic us oferirem a través d’aquests la possibilitat d’exercir el vostre dret de cancel·lació i renúncia a la recepció d’aquests missatges, de conformitat amb el que disposa el Títol III, article 22 de la Llei 34/ 2002, de Serveis per a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Per a més informació relativa a la nostra Política de Privadesa accediu a través d’aquest enllaç:

 • LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació europea i en aquest cas dependrà de l’Autoritat de control, AEPD, legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el castellà.